Hundhotell och dagis

i skånsk lantmiljö

 

logo_white

För bokning kontakta oss på 0707601487. Skicka ett sms eller tala in ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.
Kunder som regelbundet lämnar på sin hund på dagis hos oss prioriteras vid bokning av pensionatsvistelse. Det gör att det periodvis är fullbokat mycket långt i förväg. Skollovsperioder i synnerhet.

Vill ni bli kund hos oss?
Såhär gör du!

För att bli kund hos Tingeling börjar du med att kontakta oss på telefon 0707601487 eller mailar oss på info@tingeling-vellinge.se

Vi kan vara svåra att nå på telefon men lämnar du ett meddelande så ringer vi upp dig så fort vi kan.

Säkerhet för alla är viktig för oss så vi vill alltid träffa dig och din hund innan det är dags att lämna på pensionat eller dagis. Besöken är allra viktigaste för hunden. Att i lugn och ro tillsammans med dig som är tryggheten få bekanta sig med vår miljö och oss är det första steget till en lyckad vistelse. När ni sen kommer tillbaka till oss känner hunden igen sig och minns att det var ganska trevligt. Vistelsen kan då börja med större trygghet för alla.

 

Det är viktigt att vi har varandras uppgifter därför upprättar vi ett avtal även mellan hundägaren och hundpensionatsägaren. Svenska Kennelklubben har gjort ett anpassat dokument som heter just Inackorderingsavtal. Vi ber alla våra kunder att skriva ”in sig” med hjälp av detta. Avtalet får du av oss på besöket.

 

hund1