Hundpensionatet

med det extra

stora hjärtat

 

 

logo_white

För bokning kontakta oss på 0707601487. Skicka ett sms eller tala in ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.
Vi är fullbokade nyår 23-24 och v8 2024.

Vår kunskap & filosofi blir vår kvalité
Ta del av vårt tänk här nedan

Vår ambition & vårt fokus är att hundarna skall ha en kul, stimulerande och säker vistelse hos oss!

Vår samlade kunskap om hur man hanterar individer av hundar, vår filosofi och värdering blir vår kvalité.

 

På Tingelings hundpensionat är vi noga med detta, tingeling-filosofi. En av våra frekventa gäster, Froja (Engelsk springer spaniel), älskar att åka bil. Hon skäller aldrig i sin bur utan njuter av färden. När husse saktar ner vid vår infart blir hon överförtjust och talar gärna om detta. Vi gläds åt den typen av feedback. Det är ju din hund som är vår kund. (Nu måste vi emellertid tala med dennes husse då han finner nöje i att göra en kort inbromsning varje gång han ska passera Tingeling).

 

Vår ambition och vårt fokus är att hundarna ska ha en kul, stimulerande och säker vistelse hos oss. Vi använder vår kunskap och erfarenhet i alla sammanhang. Hundarna sover i ett speciellt inrett hus där de har tillgång till allt som de behöver under nattsömnen. De logerar tillsammans med sina favoritkompisar, eller ensamma inom låst dörr med gott om plats.

 

En del av rummen, eller boxarna har till och med en fåtölj, och alla rum är anpassade efter storlek och vikt på hundarna. Vi väger dem på en speciell våg i anslutning till sovplatsen och vi ”pratar” löpande med alla hundarna med fysisk kontakt.

Det är ett bra tillfälle för att kolla av ”stämningen” hos en individ och andra också för den delen. Kontakten är viktigt. Att motionera och sysselsätta kunden utanför gruppen är också en faktor av vikt. Vi promenerar alltid med dem ett par gånger per dag.

 

Tidigare har vi endast inriktat oss på långtidsinlämning, det vill säga hundar som har behov att stanna längre stunder hos oss. Men nu erbjuder vi också dagisverksamhet, det vill säga att många av våra kunder lämnar på morgonen och hämtar på kvällen.

Vill du veta mer om hur detta fungerar kontakta oss!

Vi vill värna om de individer som gästar oss.

 

Det finns en grund i vårt sätt att ta hand om din hund, den bygger på lång erfarenhet och kunskap. Dina instruktioner om just din hund är också mycket viktiga för oss. Vi tycker därför att det är viktigt att träffa dig och din hund innan inlämning sker för första gången. Vi behöver ju dessutom skriva in er hos oss.

 

Skicka oss en förfrågan om tidpunkt för detta via vårt formulär som du hittar under sidan ”Här finns vi”.

 

Vi ser fram emot att träffa dig och din hund!